Sant Mat: Meditation på den inre ljuset och det inre ljudet

Vem är Sant Baljit Singh?

“Känn Dig Själv” har varit temat för alla Mästare som har kommit hitintills. Att veta vem vi är och vad vi är, är det viktigaste vi har framför oss. De som lärt känna sig själva, kalla dem ”Mästare” eller vilket namn ni vill, har inte bara förmågan att få in oss på vägen, utan också att ge oss erfarenhet av vägen, Livets Väg.

Sant Baljit Singh lär ut Sant Mat’s uråldriga, naturliga kunskap. Sant Mat studerar vår andliga sida och vår relation till skapelsens källa, eller Gud. Dess fundament vilar på att bevisa andliga principer genom egen upplevelse av vårt sanna jag, eller själ, genom meditation.

Sant Mat är till sin natur en praktisk väg, som gör det möjligt för oss att förverkliga oss själva som själ och att finna Gud. I beskrivningar av Sant Mat nämns två grundläggande principer som är oumbärliga, nämligen; den kompetente levande Mästaren och regelbunden meditation på inre Ljus och Ljud.

Idag förmedlas vägen av den kompetenta Mästaren Sant Baljit Singh.

Sant Baljit Singh

Sant Baljit Singh

Andlig Mästare

Ta nästa steg

Det finns program, evenemang och representanter att prata med i ditt område

Sverige Sverige

“Stig in i det vidöppna kosmos och börja leva på ett nytt sätt. Förlora dig i Guds kärlek och bli hänförd över honom. Det finns bara en mening med livet. När du en gång absorberas i hans kärlek finns det ingen anledning att lämna hans famn. Sanningen finns inombords, inte där ute.” - Sant Baljit Singh

Copyright © 2006 Sant Baljit Singh