Sant Mat: Meditation på den inre ljuset och det inre ljudet

Vad är initiering??

Initieringsprocessen kan förmedlas genom Sant Baljit Singh personligen eller genom en auktoriserad representant. Under initieringen är själen i direktkontakt med sitt högre jag i den ursprungliga formen av Ljus och Ljud. Processen tar ungefär två timmar. Man får en del teori som handlar om livet som själ och de inre andliga regionerna, följt av två meditationssittningar; meditationen på Ljuset och meditationen där man lyssnar på det inre heliga Ljudet.

Det kostar aldrig något att få den här meditationsinstruktionen. Man bibehåller sin familjesituation, jobb, religion, traditioner och andra världsliga förbindelser och åtaganden. Det är inte nödvändigt att bege sig till något berg eller att hålla sig i avskildhet för att finna Gud. Mästarna har faktiskt alltid betonat ”man-making” vilket betyder att man helt och fullt ska bibehålla sina yttre förpliktelser medan man går den andliga vägen.

Innebär det någon skillnad att bli initierad av Mästaren eller av en auktoriserad representant?

Initieringen är en andlig övning som utförs av Mästarkraften. Därför spelar det ingen roll om Mästaren själv ger initieringen eller om den görs genom en auktoriserad initieringsrepresentant.

Sant Baljit Singh

Sant Baljit Singh

Andlig Mästare

Ta nästa steg

Det finns program, evenemang och representanter att prata med i ditt område

Sverige Sverige

“Stig in i det vidöppna kosmos och börja leva på ett nytt sätt. Förlora dig i Guds kärlek och bli hänförd över honom. Det finns bara en mening med livet. När du en gång absorberas i hans kärlek finns det ingen anledning att lämna hans famn. Sanningen finns inombords, inte där ute.” - Sant Baljit Singh

Copyright © 2006 Sant Baljit Singh